HOME

Ladbrokes.be is een merk van het Belgische bedrijf Derby N.V. dat sinds 1969 op het Belgische grondgebied aanwezig is. Het merk behoort tot de internationale groep Entain. In België is Ladbrokes.be de onbetwiste marktleider in de retailsector met meer dan 300 wedkantoren en ongeveer 400 boekhandels. Dit vertaalt zich in meer dan 1000 medewerkers in België.

Ladbrokes.be is een bedrijf dat zijn activiteiten ontwikkelt volgens een zeer strikte bedrijfsethiek en zich tegelijkertijd volledig bewust is van zijn sociale verantwoordelijkheden. In deze context heeft Ladbrokes.be gedurende vele jaren verschillende samenwerkingsverbanden opgezet en ontwikkeld met publieke of private organisaties die strijden tegen de risico's van gokverslaving. Ladbrokes.be hecht belang aan een reeks waarden die specifiek zijn voor de wereld van de sportweddenschappen. Zo moedigt het bedrijf verantwoord spelen aan en dit dankzij zijn structuur en zijn klantendienst die zorgt voor een nauwe opvolging van klanten. De onderneming concentreert activiteiten op het Belgische grondgebied om de Belgische economische sector en de werkgelegenheid in België te stimuleren.

Ladbrokes biedt een ongeëvenaard aanbod van sportweddenschappen op alle soorten sportevenementen (voetbal, tennis, F1, wielrennen, enz.), maar ook weddenschappen op paardenraces (Franse, Engelse, Belgische) en windhondenraces. Ladbrokes.be biedt zijn klanten in België de mogelijkheid om te wedden in agentschappen, boekhandels, op het internet en via mobiele applicaties.

Bezorgd over de kwaliteit van de service biedt Ladbrokes.be zijn klanten een efficiënt en volledig veilig goksysteem. In overeenstemming met het wettelijk en reglementair kader dat in België bestaat, beschikt Ladbrokes.be over alle vergunningen en licenties die het mogelijk maken om weddenschappen te organiseren en aan te gaan met het Belgische publiek.

Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren. Door op onze website te surfen ga je akkoord met het gebruik van cookies.

Yannik Bellefroid
Yannik Bellefroid
Managing Director @Ladbrokes.be

« Laten we niet wachten op de juiste gelegenheid, maar laten we deze zelf creëren! »

Yannik Bellefroid, al meer dan drie jaar CEO van Ladbrokes.be, heeft al een carrière van meer dan 20 jaar achter de rug bij het bedrijf. Gedurende deze periode leerde Yannik Bellefroid het bedrijf, en de omgeving waarin het opereert, kennen, begrijpen en omvatten: "Gedurende al die jaren heb ik de goksector, haar regelgeving, haar spelers en alle betrokken actoren zien groeien. Vandaag is de sector geëvolueerd en past Ladbrokes.be zich aan naar de vraag van haar spelers terwijl ze op hetzelfde moment de bescherming van deze garandeert."(CEO, Yannik Bellefroid).

Ladbrokes.be, met meer dan 1.000 werknemers in België, evolueert en past zich aan de economische situatie aan: "Al onze werknemers werken in een omgeving waarin bijleren en elkaar helpen primordiaal zijn. Ik hecht dan ook veel belang aan het welzijn op de werkplek en moedig alle medewerkers aan om te delen en te communiceren. Het is essentieel dat zich goed in z'n vel voelen voorrang heeft om zo efficiënt mogelijk te zijn. " (CEO, Yannik Bellefroid).

De doelstellingen voor Ladbrokes.be groeien voortdurend: "we willen onze sector ontwikkelen met aandacht voor de verantwoordelijkheid van onze spelers en pleiten keer op keer voor verantwoord speelgedrag".

Kalender

 1. 1886

  Oprichting van Ladbrokes in Engeland. De naam is geïnspireerd door de oprichter, Arthur Bendir, na zijn eerste bezoek aan Ladbroke Hall in Londen.

 2. 1970

  Oprichting van Ladbrokes in België.

 3. 1984

  Ladbrokes verankert zich steviger in België door de overname van Le Tiercé SA, exploitant van meer dan 400 wedkantoren.

 4. 1990

  Ladbrokes.be treedt toe tot BVWK (De Beroepsvereniging van Wedkantoren)

 5. 2014

  Ladbrokes.be lanceert zich op de digitale markt met de creatie van zijn website

 6. 2018

  Multinationale groep GVC neemt Ladbrokes.be/Coral over

 7. 2020

  Aankoop van de eerste Gaming Hall in Bree, Limburg.

  GVC multinational group wordt Entain