News

05/2022

Wanneer privé-bedrijven de stijging van de prijzen compenseren

Tijdens de maand mei geeft Ladbrokes.be brandstof gratis weg in heel België.  De stijging van de brandstofprijzen heeft het bedrijf namelijk gealarmeerd, het biedt dat de deelnemers de kans biedt een volle tank brandstof te winnen en zo ieders koopkracht te vergroten.

Gedurende de hele maand mei organiseert Ladbrokes.be de brandstofactie. Deze actie vindt 8 keer plaats in heel België (Brussel, Vlaanderen en Wallonië). 

Dankzij deze actie kunnen de eerste 20 mensen die op het ontmoetingspunt aankomen, brandstof verdienen. Het doel is om de deelnemers aan de Dart Soccer te laten spelen. De Dart Soccer is een gigantisch dartspel met een voetbal twist. Afhankelijk van waar de bal op de Dart Soccer landt, zal de deelnemer het aangegeven bedrag winnen. 

Spelers zullen in staat zijn om de locatie van de actie kunnen te vinden via tips die op de sociale media van Ladbrokes.be worden gepost.

Voor deze actie heeft Ladbrokes een samenwerking opgezet met Top Radio (partner voor Vlaanderen) en Fun Radio (partner voor Brussel en Wallonië). Deze twee radiozenders zullen tijdens de verschillende acties aanwezig zijn om de actie in heel België te animeren en tot leven te brengen.   

Dus jij ook, waag je kans en win je volle tank !