Press release

12/2020

REVOLUTIE IN DE SPORTWERELD: GVC WORDT ENTAIN

Er waait een nieuwe wind doorheen de internationale gamingwereld en die wind heet Entain. Het lijkt nog niet zo heel lang geleden dat Ladbrokes Coral een fusie aanging met de GVC Group van o.a. Bwin, maar vandaag de dag betekent stilstaan meer dan ooit achteruitgaan. Op 10 december kondigde CEO Shay Segev aan dat GVC Group definitief achter ons ligt en we vanaf nu met Ladbrokes Belgium deel uitmaken van de grootste gaming- en betting groep ter wereld: Entain Group.

Met deze nieuwe naam onderstreept Entain z'n steile internationale ambities, dat gebaseerd is op 3 grote pijlers:

  • Groei: In samenwerking met lokale partners blijft Entain verder marktaandeel veroveren in de onlangs geopende markten in de Verenigde Staten, waar we nu reeds aanwezig zijn in 12 verschillende staten, wat goed is voor 75 miljoen spelers die wij graag entertainen in de meest veilige en innovatieve manier.
  • Innovatie: De volledige sportsector in al z'n facetten staat aan de voet van een tijdperk met grenzeloze mogelijkheden. De technologische vooruitgang zal zorgen voor een nieuwe, interactieve manier van hoe wij sport (be)leven. Entain heeft als doel om hiervan mee aan de basis te staan.
  • Mensen: Zowel groei als innovatie kunnen er slechts komen als de mens centraal staat, Entain zet zowel haar spelers als werknemers op het hoogste voetstuk mogelijk. Zo werken we samen met vooraanstaande psychologen en de Harvard University in het Advanced Responsibility & Care (ARC) programma. Wereldwijd verantwoordelijk spelen is dé prioriteit voor onze groep. Maar ook investeren in de maatschappij en sport staat op het programma: in Duitsland, de V.S., het Verenigd Koninkrijk, Australië, ... investeert Entain extra budget in lokale projecten die de gemeenschap ten goede komen. Ook in België schakelen wij een versnelling hoger met de herlancering van onze eigen Ladbrokes Foundation!

Kortom, de toekomst ziet er veelbelovend uit! Ben jij klaar voor de revolutie?!