Press release

04/2020

SOLIDAIR KERSTMAAL - Kerstavond voor iedereen

Dinsdag 24 december tovert Ladbrokes.be, samen met enkele Belgische ondernemers, het RTL House om tot pop-up restaurant om een warme kerstavond te bieden aan zo’n 300 personen.

Het initiatief voor een « Solidair Kerstmaal » komt er op dankzij een handvol Belgische ondernemers die graag een volwaardig feestmaal en een warme kerstavond bieden aan personen die niet altijd de kans hebben om deze dagen in familieverband te vieren.

Wie zijn deze ondernemers?

  • Yannik Bellefroid met de vrijwilligers van Ladbrokes.be.
  • Patrick Rémy met fruit en groenten van het bedrijf Jacques Rémy et fi ls.
  • Eric Hulboj met vlees van ‘’La petite boucherie’’.
  • Michael Lacoste zorgt voor desserts van la Table de Marraine-Claire.
  • Philippe Absil van restaurant Bistropolitan die het menu coördineert.

Zij kozen er allemaal voor om Kerstavond dit jaar op een andere manier door te brengen. Zo willen ze een moment van solidariteit en waakzaamheid bieden aan alle mensen die op zoek zijn naar gezelligheid en verbondenheid. Deze solidaire Kerstavond gaat door op de benedenverdieping van RTL House, die ter beschikking wordt gesteld door RTL Belgium en zal worden omgetoverd tot een gezellig pop-up restaurant. Bovenop het feestmaal worden ook kerstcadeautjes en een shuttledienst ter beschikking gesteld van onze gasten die de hele avond de 19 gemeenten van Brussel zal bedienen.