Press release

11/2020

Ladbrokes.be innoveert met in-game reclame

Ladbrokes.be maakt z’n positie als innovator in de wereld van Belgische sportweddenschappen waar dankzij een nieuwe en exclusieve samenwerking met Gamned. In de nieuwe editie van het populaire videospel Football Manager zullen de Belgische gamers de unieke rode billboards van Ladbrokes.be zien verschijnen aan de rand van het terrein. “We zijn ongelooflijk trots om als eerste speler in België de samenwerking met Gamned en Bidstack aan te gaan en onze relatie met gamers en e-sporters te versterken.” zegt Acquisition Manager Simon Mahieu. “Voetbal is met voorsprong ons populairste product en in een videogame als Football Manager vind je dezelfde passie en beleving terug alsof je zelf aan de zijlijn zou staan. Voetbal leeft dankzij haar fans, dat is zeker ook zo in de virtuele wereld!”

Met deze innovatie zet Ladbrokes.be zichzelf ook sterker op de kaart als voortrekker van verantwoordelijke vernieuwing. Zo komen enkel gamers ouder dan 18 jaar in contact met de in-game billboards, een belangrijke vereiste voor Ladbrokes.be die verantwoord spelen als absolute prioriteit ziet.

http://www.mm.be/news-fr-50097-partner-content-ladbrokesbe-debute-avec-le-programmatic-in-game-en-exclusivite-avec-gamned#.X7tVCDxTRUY.mailto